ZIVOT NAM DONOSI USPONE ZA KOJE SMO SPREMNI

IMG_2699 (1)
ŽIVOT   JE   NAJBOLJI    UČITELJ.

Zovem se Jadranka, rođena sam u Splitu, gdje radim i živim.

Odavno me zanimalo spajati naizgled nespojivo, tako sam i kroz svoje dosadašnje edukacije spojila psihu-tijelo-duh.Vjerujem da je sve međusobno povezano i u međusobnoj interakciji. Već nakon srednje škole zainteresirala me duhovnost i psihologija te sam se u tom smjeru i educirala.

Nakon završenog fakultete (KBF – Split)  zapošljavam se u osnovnoj školi gdje i danas radim. U svome radu sa djecom susrećem svakodnevno mnoge izazove, različite generacije djece me motiviraju da i dalje neprekidno istražujem, osluškujem i educiram se.

Prije par godina sam postala magistar psihologije kako bi što bolje odgovorila na izazove rada sa djecom. Nedavno sam završila edukaciju life coach škole, a trenutno sam u edukaciji za terapeuta. Posebno mi se čini zahtjevna uloga roditelja koji trebaju odgovoriti na izazove odgoja, nerijetko se susrećem sa roditeljima koji se nađu u određenim problematičnim situacijama, poteškoćama koje dožive kao teško rješive. Rješenja su negdje u nama ali ih ne prepoznamo, nemamo ih hrabrosti otkriti, prepoznati  i utjeloviti   ih u naše živote.

Pri rješavanju problema roditelji se ponekad ne znaju nositi sa emocijama koje se pojave u određenim situacijama, emocije su često blokade u izvršavanju svojih roditeljskih uloga. Uspješnost  rješavanja problema uvelike ovisi o emocijama. Prepoznavanje, prihvaćanje, proživljavanje emocija je ključno za uspjeh u našem životu, rad na našim emocijama donosi mnoge dobrobiti. U životnim previranjima se ponekad izgubimo zbog čega ne vidimo potencijale, talente koje nosimo u sebi.

Svi nosimo mnoge darove, potencijale, skriveno blago koje naš život može učiniti radosnim i ispunjenim. Vjerujem da svatko od nas zaslužuje upravo to; ispunjen i radostan život. U svome životnom putu, hodu života  svakodnevno otkrivam  radost života kojeg želim dijeliti s drugima. Život nam posloži mnoge izazove, ponekad nam je potrebna podrška kako bi krenuli dalje. U svom radu želim biti podrška svim onima koji su u pronalaženju svojih rješenja i skrivenih potencijala  „ zapeli “ i ne žive  puninu života.

Put promjene počinje prvim korakom koji nam se ponekad čini teškim i nemogućim. Treba samo iskoračiti i krenuti.

                           Put promjene i rasta je moj izazov.

                           Put podrške je put ljubavi.

                           To je moja misija.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s